fbpx

Kaj je Zdravnik svetuje?

Zdravnik svetuje

V skrbi za svoje zdravje se moramo obrniti tudi na osebnega zdravnika, kar pa pogosto predstavlja težave. Marsikdo zdravnika težko prikliče na telefon, ko ga potrebuje, ali pa hitro ugotovi, da ta ne uporablja sodobnih tehnologij, prek katerih bi lahko komuniciral z bolniki. Veliko ljudi obupa, ker so linije v ordinacijah zasedene ali se javljajo odzivniki. Še večje težave imajo posamezniki, ki zaradi pomanjkanja zdravnikov družinske medicine nimajo izbranega osebnega zdravnika in do zdravstvenega nasveta sploh ne morejo priti.

Preprosta pot do zdravniškega nasveta

Zdravnik svetuje je platforma, ki vam pomaga do zdravniškega nasveta. Na vaša vprašanja bodo odgovorili družinski zdravniki, ki vam bodo pomagali oceniti simptome in dali zdravniški nasvet oz. priporočilo.

Dosegljivi smo vsak delovnik od 8. do 20. ure. Ko imate vprašanje, preprosto pokličite 01 237 33 66. Z operaterjem se dogovorite za način plačila pogovora in povezal vas bo do zdravnika ali naredil termin v primeru, da so vsi zdravniki zasedeni.

Kaj lahko vprašate zdravnike?

Vprašate jih lahko karkoli, kar je povezano z vašim zdravjem in bi običajno vprašali svojega osebnega zdravnika. Morda potrebujete še eno mnenje, pomoč pri iskanju specialističnih pregledov in preverjanju čakalnih dob, konkreten nasvet za določeno zdravstveno stanje ali pa samo pogovor z zdravnikom. Pri Zdravnik svetuje se vam zdravniki posvetijo, si za vas vzamejo čas in se potrudijo, da boste čim bolje rešili svojo težavo.

Zato ne odlašajte – pokličite 01 237 33 66 in vprašajte zdravnike.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja